نخستین مدرسه عالی مهارتی دانشگاه آزاد اسلامی افتتاح شد

۰۳ مهر ۱۳۹۸ | ۱۷:۰۸ کد : ۱۴۲۷۲ اسلاید صفحه اول
تعداد بازدید:۱۰۳

مدرسه عالی مهارتی حقوق دانشگاه آزاد اسلامی با حضور دکتر علی‌اکبر ولایتی رئیس هیئت مؤسس و امنای دانشگاه آزاد اسلامی، دکتر محمدمهدی طهرانچی رئیس دانشگاه آزاد اسلامی، جواد علمایی رئیس دانشگاه آزاد اسلامی واحد تهران جنوب، محمودرضا آقامیری رئیس دانشگاه آزاد اسلامی استان تهران و واحد تهران مرکزی و نمایندگانی از قوه قضائیه افتتاح شد.

این مدرسه تحت نظارت دانشگاه آزاد اسلامی واحد تهران جنوب شروع به فعالیت خواهد کرد.

دکتر طهرانچی دوم بهمن ماه از تأسیس اولین مدرسه عالی مهارتی با موضوع حقوق در تهران خبر داده بود که براساس ساختار یک مجتمع قضائی طراحی شده و در اشتغال و مهارت‌افزایی دانشجویان و فارغ‌التحصیلان نقش‌آفرینی خواهد کرد.

دانشجویان دانشگاه آزاد اسلامی در این مدرسه می‌توانند در یک محیط شبیه‌سازی شده، از نزدیک با بخش‌های مختلف یک مجتمع قضائی آشنا شوند.